Res és impossible

Res és impossible

Autor: Mireia Massaguer Navarro
Centre: VEDRUNA-PALAMÓS
Premi: Ex-Aequeo

Sortir de la teva zona de confort pot ser difícil a vegades. Aquest projecte gira entorn la creació d'un disc. L'objectiu era crear un disc, amb cançons compostes per una noia de disset anys, sense cap tipus d'experiència musical prèvia i amb pocs recursos.
Per fer això possible i aconseguir l'objectiu s'ha hagut de fer una investigació. Informació, com la de quin material és necessari per gravar i el procés d'aquest ha hagut de ser buscada per internet i preguntada a un professional mitjançant una entrevista. Gràcies a la tecnologia avançada d'avui en dia, s'ha pogut fer un disseny de la portada fàcilment. En aquest projecte, per la part teòrica, s'ha introduït la història del registre de so, com eren gravades les cançons en el passat i com els diferents aparells per gravar i reproduir so han estat millorats i han anat canviant durant els anys. Per la part pràctica, un d'aquests aparells per gravar i guardar música ha estat creat amb cançons pròpies, posant a prova les capacitats de l’estudiant. Deixar la imaginació, els sentiments i les emocions volar ha estat una de les millors coses del projecte. Aquests han estat reflectits en les cançons.
En conclusió, s'afirma que un àlbum pot ser creat sense experiència musical prèvia i amb el coneixement tret de les xarxes, però aquesta afirmació no és certa en tots els sentits. Per crear un disc, molt valor, ganes de superar l'objectiu, esforç i consistència ha hagut de ser posat per aconseguir-ho.