A partir d'ara (websèrie)

A partir d'ara (websèrie)

Autor: Andrea Lajara González , Pau Saurí Pruna
Centre: INST.CELESTÍ BELLERA

OBJECTIUS:

Aconseguir produir una sèrie televisiva de misteri dirigida a un públic adolescent, escriure un guió literari amb una història nostra, fer tota la banda sonora... En definitiva volíem crear una cosa diferent i amb una dificultat bastant elevada que ens motivés més per superar el repte. No és la primera producció que fem, ja teníem experiències fent alguns curts o espots però mai una cosa com aquesta. Cada un de nosaltres tenia uns objectius personals també a aconseguir, diferents de l'altre company però que es complementaven, és per això que hem treballat tan bé junts.

RESUM:
La mini sèrie té 6 capítols i la trama tracta d'un grup d'amics, Marc, Quim, Mireia i Clara, que feia temps que no es veien i decideixen retrobar-se en unes vacances d'estiu que els canviaria la vida per sempre. La que més ha canviat ha estat Clara, per què ha canviat tant la seva manera de ser? Podran enfortir l’amistat entre els quatre personatges en aquests 3 dies?
Aquesta sèrie està disponible a YouTube, ja que és la plataforma més accessible per a nosaltres. També hem creat un compte d’Instagram on podeu trobar més informació sobre la sèrie. Per tant, si voleu saber què passa en aquesta casa, us convidem a veure-la i seguir-la a les nostres xarxes socials.

CONCLUSIONS:
Estem molt orgullosos del resultat final perquè no només hem aconseguit fer tots els nostres objectius amb èxit sinó que a més a més hem entrat en molts altres àmbits com en el de l'animació (per fer el logo animat), el de caracterització (a l'hora de pensar i crear els personatges), hem fet GIF, una sessió fotogràfica...
A més a més hem tingut una experiència de rodatge molt positiva que ens ha marcat i que servirà com a model. Som un equip de dues persones que ens hem hagut d'encarregar de tots els apartats de la sèrie i això ens dona una visió més àmplia del funcionament del conjunt, cadascú s'ha especialitzat amb un tema però sempre ho compartiem i ho treballàvem com a parella i això ha fet que tots coneguem tot el projecte i no només la part que "ens ha tocat fer" individualment.
Hem après a utilitzar programes com After Effects i hem perfeccionat i ens hem endinsat més en el Photoshop, Premier, Fl Studio... que son eines professionals que sempre les tindrem a mà per pròxims encàrrecs o projectes.
Ha estat un procés creatiu molt enriquidor i amb moltes etapes diferents que anaven perfeccionant cada vegada més el treball que finalment ha adquirit una personalitat i una vida pròpia.