Lliurament dels treballs

Sóc coordinador/a d'un centre de secundària i vull presentar un o varis treballs

  1. Per a cada treball que vulguis enviar has d'omplir el formulari de presentació d'un treball de recerca, a través del qual podràs adjuntar el treball, enviar les dades de l'autor/a i automàticament rebràs un correu electrònic confirmant que el treball s’ha enviat correctament.
  2. Seguidament caldrà que ens enviïs per correu postal una carta segellada i signada pel director/a del centre on s'especifiqui el títol dels diferents treballs que presenteu als Premis UVic, d'aquesta manera podrem garantir la validesa dels treballs enviats.
  3. Recorda que el teu centre només pot enviar un màxim d'un treball als premis de la categoria general i un màxim d'un treball a cadascun dels premis específics.
  4. Prèviament a l’enviament dels treballs, els seus autors han d’estar prèviament informats de les bases completes del Premi.

 

Drets d'autor

L’enviament del treball de recerca implica l’autorització de publicar-ne les referències següents: el títol del treball, el nom de la persona autora i del tutor i el nom del centre d’ensenyament. Així mateix, amb la participació a la convocatòria i l’enviament del treball, la persona autora autoritza la Universitat a difondre el treball de forma oberta per mitjà d’Internet, sense límit temporal, per afavorir-ne l’ús amb finalitats de recerca, docència o estudi personal. Amb aquesta finalitat i per informar dels drets de la persona autora, la Universitat podrà utilitzar la llicència Creative Commons By – NC (citar autoria, prohibició d’usos comercials).

 

Presenta un treball

El termini de presentació de treballs als Premis UVic finalitzarà el 30 d'abril de 2020.