Skip to main content

Alimentació dels joves i pacients amb càncer. Hàbits i creences

Autor: Sergi Castillo Ferrer
Centre: MARISTES GIRONA
En aquest treball s’expliquen els conceptes bàsics del càncer i els factors causals que la produeixen, com l’alimentació. Es fa referència l’alimentació anticàncer amb tots els aliments bons i dolents per combatre la malaltia.
S’estudien les entrevistes al metge oncòleg, psicòleg, pacient amb càncer i familiar d’afectat, per conèixer experiències personals i conèixer quin és l’impacte emocional que provoca un diagnòstic. S’investiguen els hàbits alimentaris dels pacients de càncer, amb la intenció d’analitzar-los, estudiant si han canviat aquest hàbit amb el diagnòstic de la malaltia, també s’estudia el coneixement dietètic dels joves i els seus hàbits i creences alimentàries.
I finalment amb tot el coneixement adquirit proposar una dieta sana i equilibrada d’un mes de durada apte per pacients de càncer i joves.