Skip to main content

Transgènics a la nostra dieta. El desconeixement sobre allò que mengem

Autor: AARÓN GARCÍA SERRANO
Centre: INST. MASQUEFA
Objectiu: determinar quin és el desconeixement general sobre els transgènics. Inclou els següents aspectes:
- Determinar els mecanismes de creació i de detecció dels transgènics.
- Expansió i comerç. Legislació que el regula a nivell europeu.
- Factors que mouen a les empreses a utilitzar-los i possibles inconvenients que poden comportar.
- Situació dels transgènics a Espanya,
Amb els coneixements adquirits es va realitzar una enquesta als alumnes de 4tESO, 1rBTX i 2nBTX, amb la intenció de determinar quin es el desconeixement general sobre aquest tema entre els joves de la Vila. Com a conseqüència dels resultats de l'enquesta es va realitzar una explicació als alumnes de 1rBTX per tal de donar-los una visió més objectiva i àmplia del tema.
Es va arribar a la conclusió que degut a l'escassetat de productes transgènics a la vida quotidiana hi ha molt de desconeixement.