Skip to main content

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

En aquest apartat trobaràs una selecció de les consultes més freqüents que rebem amb les corresponents respostes. Si en trobes a faltar alguna, fes-nos-la saber a través del botó ‘Fes una pregunta'.

Cada centre podrà presentar un únic treball als premis de la categoria general.
Cada centre podrà presentar un únic treball a cadascun dels premis específics.
Cada treball pot optar a un únic premi.
El jurat es reserva el dret de subdividir l'import si opta per premiar diversos treballs o concedir ex aequo. Els premis seran, com a mínim, de 200 euros per treball (subjectes a les retencions fiscals que pertoquin).
Vàlid per a les titulacions oficials del campus UVic de la UVic-UCC (no inclou les titulacions dels centres federats i adscrits, ni el grau en Medicina ni Odontologia de la UVic-UCC) per cursar el curs acadèmic 2024-2025 sempre que l’estudiant compleixi els requisits i presenti la sol·licitud que trobarà al web: www.uvic.cat/beques
No, es rebrà la quantia que el jurat decideixi, tant si vols estudiar a la UVic com si no.
Sí, ens posarem en contacte amb tu tant si el treball és correcte com si s'ha de fer algun canvi.
És obligatori presentar-los amb pseudònim. El treball s'ha d'enviar en format pdf o, si es tracta de més d'un fitxer, en format zip. La mida total dels fitxers no ha de passar de 100 MB.
Només surten aquells centres que poden presentar-se a la Categoria General, aquells centres que no poden participar en la Categoria General però volen participar en la Categoria Específica, ens ho han de notificar a través del correu electrònic premisrecerca@uvic.cat i s'afegiran a la base de dades.