Skip to main content

MILLORA DE LA GESTIÓ ECONÒMICA DEL SERVEI DE CUINA DEL CENTRE PENITENCIARI DE PONENT

Autor: Albert Dalmases París
Centre: TERRAFERMA
Com el seu nom indica, es basa en millorar el servei de cuina d’un centre penitenciari.
Concretament, en l’aspecte econòmic.
La meva hipòtesi es fonamenta en aconseguir una reducció del cost del menú/dia per intern,
que queda demostrat en el treball, amb una reducció del 54% del cost actual.
Una vegada feta la recerca al centre penitenciari i amb les dades de la meva hipòtesi, amb una
reducció del cost d’un 54%, s’aconsegueix que una empresa externa accepti estudiar la
proposta de la hipòtesi del meu treball.
Actualment, estan en contacte comercial, la Corporació Alimentaria Guissona i el Centre
Penitenciar de Ponent, desprès d'haver valorat cadascuna de les parts la meva hipòtesi del
treball i veure totalment viable la millora proposada en el treball.
La conclusió final, és que s’aconsegueix un estalvi superior al que la Generalitat preveu per la
mateixa millora.