Skip to main content

Controlem la Salmone·la?

Autor: Jordi Puig-gròs Curcó
Centre: INST.CAPARRELLA
En l'inici del treball em vaig plantejar una sèrie de preguntes sobre la salmonel·losi ,com per exemple quines mesures es duen a terme per tal que els aliments d’origen animal no surtin contaminats al mercat, quines tècniques o metodologies se segueixen per tal de detectar la presència de Salmonel•la als aliments...
Aquest treball es centrarà en la Salmonel•losi zoonòtica en pollastres d’engreix, anomenats també broilers, ja que és aquest l’animal del que procedeixen les mostres amb les que es treballen als laboratoris Mevet així com també s’explicaran les tècniques i protocols que se segueixen per detectar-la.
Els objectius bàsics del meu treball de recerca han estat resoldre els dubtes que se’m van plantejar inicialment abans de dur a terme el treball i fer una anàlisi comparativa de les 4 tècniques que existeixen actualment per a la detecció de Salmonel•la en pollastres d’engreix.