Skip to main content

Són els tatuatges un art infravalorat?

Autor: Laia Vilardell Castañé
Centre: INST.ALEXANDRE DE RIQUER
Premi: Premi ex-aequo
Document:
Aquest treball consta de diversos punts que he trobat d’especial interès públic per a tenir un mínim de coneixement sobre els tatuatges, el seu origen i evolució, els diferents estils que actualment podem trobar, com estan vistos socialment i una petita part pràctica que és formada per la història del meu tatuatge.

La meva intenció no era fer-lo etern i pesat, més aviat tot el contrari; i el propòsit que tenia no era, ni més ni menys, que poder descobrir quin és el punt de vista de les persones més pròximes a nosaltres pel que fa als tattoos i quant en saben realment sobre ells.

En definitiva, m’agradaria que en acabar de llegir aquest projecte, haguéssiu entès perquè les persones es tatuen i que això no és motiu per menysprear-les, alhora que us atrevíssiu a endinsar una miqueta més dins aquest món.

Les conclusions finals aconseguides a través de la recerca d'informació i de les entrevistes realitzades, ens mostren que la feina de tatuador/a cada vegada s'està valorant més i que els podem identificar com a grans artistes. Així mateix, aquest anàlisi també ens demostra que poc a poc, les persones tatuades se les separa més de ser dolentes o "criminals" i ens diu si l'art de tatuar és, o no, infravalorat.