Skip to main content

De la cuina al tàper

Autor: JANA
Centre: INST.JOSEP BRUGULAT
Tots sabem que la cuina casolana és una manera més saludable de gaudir del menjar, però per a molts pot ser un consum de temps i una opció poc realista. Molta gent comença a adonar-se dels avantatges del batch cooking i de com pot ajudar-los a establir el camí correcte cap a àpats saludables i nutritius per gaudir-ne cada dia. “De la cuina al tàper” és un treball de recerca que busca estudiar aquest mètode i verificar-ne els beneficis. Partint d'una extensa recerca basada en lectures científiques, es desenvolupa un marc teòric que tracta diversos conceptes sobre nutrició, dietètica i alimentació, per acabar focalitzant-se en estudiar el concepte, la metodologia i els beneficis del batch cooking. Aquests antecedents teòrics permeten realitzar un marc pràctic que consta de la posada a la pràctica d'aquest mètode i la gravació del procés per la posterior creació de dos vídeos. Per últim, la creació d’una pàgina web recollint tot el que s’ha realitzat al llarg del treball. Finalment, cal ressaltar que amb els resultats obtinguts s’han pogut verificar els beneficis del batch cooking.