Skip to main content

Per què fem postres?

Autor: Adrià Pico Oliveras
Centre: INST.LLAGOSTERA
Document:
L’objectiu principal d’aquest treball consisteix a descobrir l’origen de la cuina i les postres, així com la seva expansió i evolució pel món. A més a més, també es realitza una enquesta popular per determinar, de vint postres tradicionals diferents, quines són les deu preferides de la població, per després analitzar-les des dels seus orígens fins a l’actualitat i elaborar-les. Per últim, que encaixa amb la hipòtesi del treball, s’elabora un postre completament nou, però utilitzant ingredients de les postres tradicionals.
En conclusió, els resultats obtinguts de la recerca són bons, ja que s’assoleixen tots els objectius, tant els basats en recerca bibliogràfica com els pràctics. Per tant, a partir del treball descobrim l’origen, l’expansió, i l’evolució de les postres, trobem les deu postres preferides de la població amb una enquesta altament participativa i les elaborem de la manera original i de la manera actual, i finalment, som capaços d’elaborar un postre completament nou utilitzant ingredients de postres tradicionals i amb l’assessorament d’una experta en la matèria.