De la cuina al tub d'assaig
Autor: Francesc Alamon Reig
Centre: INST.RONDA
Document:
Els objectius definits en aquest treball, pretenen analitzar les propietats antioxidants de tres tipus de bolets i comprovar si els tractaments culinaris poden afectar-les.
En aquest treball s’han pogut descriure quines són les característiques antioxidants de les mostres estudiades, mitjançant una combinació multivariant dels resultats obtinguts mitjançant una metodologia específica.
Les conclusions apunten a la presència d’antioxidants en les mostres analitzades i també demostren que els tractaments culinaris poden afectar les propietats antioxidants de les mostres analitzades.
En aquest treball s’han pogut descriure quines són les característiques antioxidants de les mostres estudiades, mitjançant una combinació multivariant dels resultats obtinguts mitjançant una metodologia específica.
Les conclusions apunten a la presència d’antioxidants en les mostres analitzades i també demostren que els tractaments culinaris poden afectar les propietats antioxidants de les mostres analitzades.