Skip to main content

Ecològicament bo? Transgènicament dolent? O a la inversa?

Autor: Guillem Núñez i Arbat
Centre: INST.LA MIQUELA
Document:
Aquest treball pretén comprovar com afecta els éssers vius el tractament que han rebut els aliments durant el seu procés d’elaboració, és a dir, el fet que siguin ecològics, transgènics, fabricats de manera industrial... M’he basat en l’observació d’un grup de dàfnies alimentades amb diferents farines.
Conclusions extretes:
- Farina ecològica és la millor per a les dàfnies, té la capacitat de crear un medi on poden reproduir-se, suposadament pel fet que no ha estat manipulada i ha estat cultivada en un sistema de cultiu ecològic.

- Farina de blat és una bona farina, tot i que no és tan eficaç com la farina ecològica, i no les manté tan actives.

- Farina de blat de moro és una farina amb poca mortalitat, però no té la capacitat per crear un medi on reproduir-les.

- Farina de blat de moro GMO i la farina de blat de força són dos tipus de farina que presenten la major mortalitat.